• Kezdőlap
  • Kuruc Vendégház
  • Fontos információk

Fontos információk

Tisztelt Vendégeink!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani!·         Bejelentkezés 8-20 óráig, ez idő alatt válaszolunk az ajánlatkérésekre és a foglalásokra, ha ettől eltérő időpontban érkezik, kérem jelezze, a következő telefonszámon: +36/30/8934355, vagy +36/30/369-0788

·         Vendégházunkban a foglalás véglegesítéséhez előre fizetésre van szükség, melynek mértéke a teljes szállásdíj 20 %-a. A 20% előleget a foglalástól számított 7 munkanapon belül kérjük átutalni a következő bankszámlaszámra:Számlatulajdonos neve: Kanyó Tamás

Számlavezető bank neve: Tiszántúli Takarék Takarékszövetkezet

Számlaszám: 67800027-11043182·         Kívánságra tájjellegű, magyaros ételekkel is kedveskedünk, melyről a következő telefonszámon: +36/30/8934355, vagy +36/30/369-0788 kérhet ajánlatot.

Laktóz-, glutén- és szója mentes, ill. vegetáriánus és vegán étkezési lehetőséget NEM tudunk biztosítani.

·         A szobát várhatón 14 órától tudjuk biztosítani és a távozás napján 10 óráig kérjük átadni

·         Mozgásukban korlátozott vendégeink figyelmébe: a vendégházban csak a 4. szoba részlegesen akadálymentesített. A vendégház többi része nem akadálymentesített. Megrendeléskor kérjük, vegyék figyelembe!

·         Kisgyermekkel érkezők figyelmébe: kiságyat, fürdető kádat és etetőszéket kérésre biztosítunk.

·         Ingyenes parkolást és ingyenes WiFi hozzáférést biztosítunk

·         Kupon, csomag, ajándékutalvány vásárlása esetén, annak tartalmában lévő, igénybe nem vett  szolgáltatás értékét nem térítjük vissza!

·         Fizetés OTP SZÉP kártyával, készpénzzel és előre utalással is lehetséges

·         Az IFA ( idegenforgalmi adó ) nem tartalmaz ÁFA-t, tárgyi adómentes, mértéke
100 forint /fő/éj, amit minden 18. életévét betöltött személynek készpénzzel kell fizetnie.


·         Vendégházunkba semmilyen állat nem hozható be

Szobák felszereltsége:
– szobáinkba személyenként ágyneműt, és törölközőt biztosítunk
– fürdőköpenyt nem biztosítunk
– síkképernyős televízió
– téli időszakban fűtést biztosítunk 22 C°-ra beállítva, nem változtatható
– asztal, szék, éjjeli szekrény, ruhásszekrény
Letölthető bejelentő

A bejelentőt minden vendégünknek ki kell tölteni!

Elutazás előtt már otthon letöltheti a bejelentő lapot, amit kényelmesen kitölthet, és érkezéskor nincs más dolga, mint átadni a szállásadónak és már veheti is át a szobakulcsát és kezdődhet a jól megérdemelt pihenés.
A bejelentő alatt a legfontosabb információkat is összegyűjtöttük Önnek, kérjük, olvassa el figyelmesen!


Hogyan?  Kattintson ide!Dohányzási szabályzat

A vendégházban, és annak bejáratától 5 méteren belül TILOS A DOHÁNYZÁS!
A vendégház területén kizárólag a dohányzásra kijelölt helyeken lehet dohányozni.
A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény végrehajtása értelmében a vendégház zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein tilos a dohányzás. A vendégház alkalmazottai jogosultak a vendégeket, valamint a vendégház területén tartózkodó bármely más személyt figyelmeztetni a jogszabály betartására, illetve a jogszerűtlen magatartás abbahagyására.
A vendégek, illetve a vendégház területén tartózkodó bármely személy köteles a jogszabály betartására, valamint az esetleges felszólítás teljesítésére. Amennyiben bármely vendég vagy a vendégház területén tartózkodó egyéb személy jogsértő magatartása miatt a vendégház üzemeltetőjét az illetékes hatóság a hivatkozott jogszabály alapján bírsággal sújtja, úgy az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az adott jogsértő magatartást tanúsító személyre a bírság összegét áthárítsa, illetve annak megfizetését tőle követelje. Ennek megszegése esetén, különösen a szobákban történő dohányzás esetén a dohányzó vendég 10.000 Ft összeg többlet takarítási díj megfizetésére köteles, mely a szobaszámlára kerül ráterhelésre.
Dohányzásra kizárólag az erre táblával kijelölt helyeken kerülhet sor.


  Lemondási feltételek

Érkezés előtti 12. napon kötbérmentesen, írásban lemondható a foglalás. A lemondást minden esetben írásban vagy e-mailen kell lemondani! A 11. napon belüli lemondás, vagy meg nem érkezés estén, a szálláshely jogosult a lefoglalt éjszakák díját kötbérként felszámítani, és a kötbér összegéről kiállított számlát a vendég nevére és címére megküldeni. A lefoglalt időpontok visszamondásakor, a foglaláshoz előre utalt összeget, (foglaló, előleg) vissza nem utalunk, azt a pénzt, a pénz érkezésekor leszámláztuk, a számlát megküldjük, kötbérként felszámítjuk, bele számoljuk a teljes foglalási összegbe, és a különbözetet a vendégnek számlázzuk .Kuponnal, bónusszal, vagy utalvánnyal foglalt szállás 14 napon belüli lemondása , vagy meg nem érkezés esetén, a kupont, bónuszt, utalványt felhasználtnak tekintjük, annak árát vissza nem térítjük, vissza nem utaljuk, beleszámítjuk a foglalt szállás értékébe, és a különbözetet számlázzuk a vendégnek. Amennyiben a vendég megérkezik, de az általa előzőleg lefoglalt vendégéjszakát bármilyen okból nem kívánja igénybe venni, hamarabb távozik mint az általa lefoglalt éjszakák száma, akkor a szállás jogosult a lefoglalt éjszakák számát leszámlázni, és az árát kifizettetni a vendéggel!Szilveszteri előleget nem utalunk vissza!Az Adatkezelési Szabályzatot ide kattintva olvashatja.
Copyright © 2016 Kuruc Vendégház